No-nonsense werkgever

Geldmaat is een echte no-nonsense werkgever. En dat merk je. Deuren staan open en drempels zijn laag. Vragen stel je, informatie haal je en interesse toon je. De mensen bij Geldmaat zijn eerlijk, toegankelijk en bereikbaar. Iedereen werkt mee aan de realisatie van het nieuwe bankonafhankelijke netwerk geldautomaten. Een aanwijsbare verandering voor het Nederlands straatbeeld.  

Samenwerken aan maatschappelijk doel

Werken aan een nieuw en bankonafhankelijk netwerk geldautomaten zorgt voor gedrevenheid en positieve energieDie voel je. Samenwerken aan een maatschappelijk doel betekent waarde toevoegen en elkaars kwaliteiten versterken. Jij wordt één van ons. We zijn nieuwsgierig naar jouw ideeën.  

People, planet en profit 

People, planet en profit zijn drie belangrijke pijlers van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Ook binnen Geldmaat staan deze pijlers voorop. Wil je meer weten over hoe wij invulling geven aan deze drie pijlers? Vraag gerust ons MVO-beleid op. 

Geldmaat is de plek waar het nu gebeurt

Werk jij in de financiële dienstverlening, ben je klantgericht en wil je bijdragen aan deze mega-operatie? Werk mee aan een zichtbare verandering voor het Nederlands straatbeeld: een nieuw bankonafhankelijk netwerk geldautomaten. Geldmaat is de plek waar het nu gebeurt. Wij hebben vacatures in verschillende vakgebieden. Bekijk onze vacatures, solliciteer en groei mee. 

Wij zijn Geldmaat. Jij bent welkom.